links

Arthur Mulder's website

Arthur Mulder is een kunstenaar uit Rotterdam. Ik heb vaak samen met Arthur opgetreden. Arthur heeft de collages gemaakt voor de cd "o kus mij, o omarm mij". Op Arthur's website vind je ook collages die in het cd-boekje staan. Arthur is een goede vriend van mij. Kijk naar Arthur's kunst in een schaakspel.

Het Betty Asfalt Complex

Het Betty Asfalt Complex is het theater van Paul Haenen en Dammie van Geest. Het ligt in Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal, dat is vlakbij de Dam. In het Betty Asfalt complex heb ik een aantal keren opgetreden: een paar keer in de show van Margreet Dolman (Paul Haenen) en samen met mijn vader Hans en Margreet Dolman in een avond- en middagvullende show. Ook de cd-presentatie was in het Betty Asfalt Complex.

Ik met Paul Haenen en Dammie van Geest in Rome

Jan Giliam van Arkel's website

Jan Giliam maakt de website voor mijn vader Hans Dorrestijn. Hij heeft ook meegeholpen met het ontwerp van de cd.

Kris Kristinsson's website

Kris Kristinsson is een goede vriend. Deze filmmaker heeft een aantal clipjes voor mij gemaakt. Kris heeft succes gehad met zijn nieuwste film "Hearts Know": deze film heeft gedraaid op het internationaal filmfestival in Rotterdam.

Kirsten Dorrestijn's website

Kirsten Dorrestijn is mijn zusje. Kirsten is stadsnatuurjournalist. Dat betekent dat Kirsten artikelen schrijft over de natuur in de stad. Een interview met een specialist over het onderwaterleven in de Amsterdamse grachten bijvoorbeeld. Kirsten heeft de voorpagina van Trouw al gehaald en komt ook soms in Parool.

Hans Dorrestijn's website

Hans Dorrestijn is mijn vader. Hans is schrijver, cabaretier en komt vaak op televisie en op de radio. Hij heeft ook het intro-liedje van Sesamstraat "Laat je speelgoed staan... schuif gezellig aan ..." geschreven! We hebben ook wel eens samen opgetreden en hij heeft me geholpen met het maken van mijn cd.


De website van Gemma Venhuizen

Ik heb de website gemaakt van wetenschapsjournalist en schrijver Gemma Venhuizen. Alles over Gemma...!


Alkor Zelle's website

Alkor Zelle is mijn zusjes vriend. Alkor is goed in het beheren van VVE's. Ik heb Alkor geholpen met het maken van zijn website.


Website van Méland Langeveld

Méland Langeveld is een dichter en vriend uit Amsterdam. Ik heb ook twee van Méland's gedichten op muziek gezet: Zoete Uitdaging en Ontwricht. Lees een blog van Méland op poezieverrijkt.nl.

Weblog van Leo Mesman

Dichter Leo Mesman heb ik ontmoet bij mijn optredens in het Schiller Theater in Utrecht. Daar heb ik leuke herinneringen aan!

Website van Milan Mes

Ik ben laatst bij Milan Mes in zijn studio geweest in Amsterdam Noord. Daar heb ik een paar nummers opgenomen. Milan is zelf ook muzikant: in 2009 won Milan als trompettist de prijs voor Beste Muzikant bij de Grote Prijs. Hij zit ook in Project Wildeman!

Een nieuwe zoekmachine:

Yessle search engine

Yessle is een nieuwe onafhankelijke zoekmachine. Er staan nu 100.000 pagina's in de database van Yessle en die groeit iedere dag. Google is beter, maar is ooit ook heel klein geweest :). Yessle is cookievrij, heeft geen reclame en gebruikt geen tracking.


Jesse DorrestijnDof Violet

Lied bij links. Het heet Dof Violet van Johan Andreas dèr Mouw, door mij op muziek gezet en gezongen. Het staat op mijn cd.Laatste update: 28 januari 2020.