9 tips: hoe maak je me happy?Om mij als musicus en mens te ondersteunen en mij heel blij te maken, kan je de volgende dingen doen.
- like mijn muziekpagina op Facebook -

Like mijn Facebook-pagina: Jesse zingt Nederlandstalige gedichten en deel en like mijn berichten als je ze leuk vindt. Verder is het mogelijk om een review te geven op de fb-pagina of een aanbeveling, recommendation, te schrijven.

Je vrienden uitnodigen om mijn Facebook-pagina te liken is ook erg behulpzaam!

Wil je mijn Facebook-pagina liken?

nee ja

- subscribe op mijn kanaal op Youtube -

Ga naar Mijn Youtube-kanaal en druk op subscribe. Kijk een video, like de video en schrijf een berichtje (comment). Verder geeft Youtube mij een hogere ranking als je de video helemaal afkijkt. Het is ook mogelijk om de Youtube-video te delen op je eigen Facebook-pagina.

Wil je je abonneren op mijn Youtube-kanaal?

nee ja

- schrijf in het gastenboek -

Ga naar het gastenboek op deze pagina en laat een leuk berichtje achter.

Ga je in het gastenboek schrijven?

nee ja

- schaf mijn cd aan -

Bestel mijn cd o kus mij, o omarm mij online op de website van Concerto. Of als je in Amsterdam bent, koop je hem in Concerto zelf.

Ga je mijn cd aanschaffen?

nee ja

- zet een linkje op je eigen website -

Door een linkje naar www.jessedorrestijn.nl op je eigen website te plaatsen komen er meer bezoekers op mijn website en bovendien komt mijn website dan hoger in Google.

Ga je een linkje plaatsen?

nee ja

- kom naar een optreden -

Hoe meer mensen er naar mij komen luisteren als ik een optreden heb, hoe gezelliger! Neem een vriend of vriendin of collega mee, dan kunnen zij ook kennis maken met mijn muziek.

Kom je naar me luisteren bij een optreden?

nee ja

- nodig me uit voor een optreden -

Als je zelf in staat bent om me uit te nodigen voor een optreden zou dat helemaal fantastisch zijn! Of misschien ken je iemand die optredens organiseert?

Nodig je me uit voor een optreden?

nee ja

- vertel anderen over mijn muziek -

Mond-op-mond-reclame is heel waardevol voor mij! Dus, vertel zo veel mogelijk mensen over mijn muziek en website. Super!

Ga je anderen vertellen over mijn muziek?

nee ja

- schrijf een bericht op Facebook, Twitter of Instagram over mijn muziek -

Help me door een bericht op Facebook, Twitter of Instagram te zetten over mijn muziek met een link naar www.jessedorrestijn.nl of naar mijn Facebook-pagina "Jesse zingt Nederlandstalige gedichten".

Ga je iets op sociale media zetten over mij?

nee ja
... als je op submit drukt, help je me meteen ...

Laatste update: 28 januari 2020.